2021-11-30

Crnina

Nemojte nositi crnu odjeću, jer ona blokira energiju u tijelu. Crna boja apsorbira svu energiju koja se nalazi u njezinoj blizini. Ukoliko nosite crnu odjeću apsorbirat će svu energiju vašeg tijela i ne samo da će vam blokirati protok energije i tijelo vam neće moću pravilno funkcionirati, već će takvim zastojem protoka energije izazvati bolesti. Zastoj energije se ne vidi pomoću ultrazvuka, rendgena ili magnetne rezonance.
2021-11-12

Prehrana

Prehrana je na dnevnoj razini unošenje hrane u organizam kako bi pravilno funkcionirao. To znači da moramo jesti zdravu hranu koja je organska, jer samo ona u svojem sastavu ima puno energije koju apsorbira organizam. Govori se da treba jesti kako bi se u organizam unijela dnevna količina vitamina, minerala, vlakana i ostalog što je organizmu potrebno, ali osnovno je da sve što se unese u organizam sadrži pozitivnu energiju kojom se organizam hrani i koja ga održava.
2021-10-29

Buka

Buka je svaki neželjeni zvuk koji nam smeta. Taj zvuk može biti vrlo glasan, bolan, ali i nečujan. Danas buke ima sve više. Obično se kod buke usmjeravamo na zvukove koji su jako glasni zbog kojih postajemo razdražljivi, bijesni, ljuti, nemoćni, ubrzava se rad srca, raste krvni tlak, ubrzava disanje, pojačava znojenje, ili nastaju nagle kotrakcije mišića, a nakon duže izloženosti depresija, oštećenje sluha, smanjena radna sposobnost, umor, loše sporazumijevanje, problem koncentracije, poremećaj u radu probavnih organa naročito crijeva i funkcije žlijezda s unutarnjim izlučivanjem (koje proizvode hormone; hipofiza, nadbubrežna žlijezda...). Za regeneraciju tijela od buke najbolji su odmor i san.
2021-10-15

Lijekovi

Lijekovi mogu biti dobri za organizam i loši. Mogu biti napravljeni iz ljekovitih tvari biljnog i životinjskog podrijetla kao i mnogih organskih i anorganskih sintetičkih proizvoda koji služe otkrivanju, suzbijanju i liječenju bolesti u organizmu, ili olakšavanju i ublažavanju boli. Osim tableta koje nazivamo lijekovima u lijekove ulaze i krv i krvni derivati, i sve što se koristi od materijala u medicinske svrhe. Lijekove nazivamo i korisnim otrovima, jer su otrovi u malim dozama korisni lijekovi. Osnovni uvjet korištenja lijeka je djelotvornost, pouzdanost, neškodljivost, kvaliteta s jasnom uputom za korištenje, te način i područje djelovanja.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x