Dobrodošli na blog Glossy Energy!

Već duže vrijeme razmišljam o pisanju bloga. Mislim da je to jedan od odličnih načina komunikacije s ljudima. U današnje vrijeme u kojem nema puno kvalitetne komunikacije, društvene mreže znaju biti vrlo korisne. Ja ću preko mojeg bloga pokušati komunicirati s vama, mojim čitateljima o mnogim temama današnjeg društva.

Jedan dio će se odnositi na teme koje će se ticati problema koje muče današnje ljude poput straha, nemoći, depresije, demokracije, promjene na Zemlji dok će se drugi dio tema odnositi na teme koje se gotovo uopće ili vrlo malo spominju u javnosti poput trans humanizma, astralne projekcije, vanzemaljaca, anđela, inkarnacije i tome slično. Svoje misli počela sam pretakati u riječi pisanjem svoje prve dvije knjige čija ćete predstavljanja naći na stranicama ovog bloga. Knjige su u prodaji već jedno vrijeme. mogu se kupiti u knjižarama ili posuditi u knjižnicama.

Od malena mi je bio cilj pomaganje ljudima. Već tridesetak godina usavršavam sebe spoznajom o tome tko sam, zašto sam tu na Zemlji u ovom vremenu i s ovim ljudima koji me okružuju. Što sve moram naučiti, što je svrha cijelog procesa i na kraju koji je cilj. To sam djelomično pretočila u moje dvije knjige. Nadam se da će ih biti još. Okvirna tema je tema djelovanja energija.

Tijekom pisanja knjiga polako sam počela razrađivati teme o djelovanju energija, te tako u prvoj knjizi govorim o energijama u ljudskom tijelu, djelovanje energija okoline na ljudsko tijelo i međusobnu povezanost svih i svega sa svime u jednoj sveobuhvatnoj energiji. U drugoj knjizi sam se više usmjerila na energije koje se nalaze u našoj okolini, koje djeluju na nas, a koje možemo mijenjati samo pod uvjetom ako smo ih svjesni. Promjene u energijama na Zemlji su jako vidljive, ali velik dio tih promjena pripisuje se lošem odnosu ljudi (makar se misli na pojedince) prema Zemlji. Sljedeća, treća knjiga odnosit će se na sljedeće vrste energija koje nas oblikuju, i tako sve dok se iskažem moje mišljenje o mnogim temama, a sve će biti povezane s energijama.

Teme koje ću obrađivati preko bloga bit će one koje su već uključene u moje knjige, samo će biti malo šire objašnjene, ili teme koje neće biti obuhvaćene u mojim sljedećim knjigama.

Iz mojih postova, kao i čitanjem mojih knjiga vidjet ćete kako smo mi i sve što je na Zemlji, i u Svemiru, neraskidivo vezani uz Boga.

Rado ću čitati vaše komentare i odgovarati na njih kao i na vaša pitanja.

Zahvaljujem vam što ste dio moje blog obitelji.